Άρτα: «Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο»!- Η απάντηση του πατέρα στη σύζυγό του για το μωρό τους, που την “πάγωσε”

Τις συνθήκες υπό τις οποίες ο πατέρας του κοριτσιού μόλις 5,5μηνών, το εγκατέλειψε μέσα στο όχημά του με συνέπεια να καταλήξει, ερευνούν οι Αρχές

«Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο»! ήταν η απάντηση του 37χρονου υπαλλήλου της ΔΕΔΔΗΕ, στην 27χρονη σύζυγό του, όταν επικοινώνησε μαζί του το μεσημέρι της Τρίτης (09/05) με αγωνία, καθώς ενημερώθηκε από το βρεφονηπιακό σταθμό ότι το μωρό τους, δεν είχε παραδοθεί από τον πατέρα του, το πρωί της ίδιας ημέρας. Τα όσα ακολούθησαν, σκηνές από αρχαία τραγωδία.

Όταν το πρωί της Τρίτης (090/5) η 27χρονη έφυγε για την εργασία της, ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ παρέλαβε το 5,5 μηνών κοριτσάκι τους, για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και να συνεχίζει για την Υπηρεσία του. Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο 37χρονος μετέβη απευθείας στο χώρο εργασίας του, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε ενώ δεν αντιλήφθηκε ότι το μωρό τους, ήταν δεμένο στο παιδικό κάθισμα, στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Στη συνέχεια, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο μετέβη στη Λευκάδα σε υπηρεσιακή εργασία.

Με την κλήση που δέχθηκε ο 37χρονος από τη σύζυγό του, επέστρεψε στο χώρο στάθμευσης, και εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό του, το κοριτσάκι τους δεμένο στη θέση του, χωρίς αισθήσεις και με αφρούς στο στόμα. Το βρέφος, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο- στις 14.55΄ το απόγευμα της Τρίτης (09/05) όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το νοσηλευτικοϊατρικό προσωπικό, δηλώθηκε νεκρό.

Η 27χρονη μητέρα ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το θάνατο του μωρού της, και κατέληξε, ενώ παράλληλα ενημέρωση έλαβε  και το Αστυνομικό Τμήμα της Άρτας. Με εντολή Εισαγγελέα, ο 37χρονος συνελήφθη ωστόσο λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει, εισήχθη σε κλινική του Νοσοκομείου σε νοσηλεία με χορήγηση αγωγής, όπου και παραμένει φρουρούμενος.