Άργος: Το GPS του σκύλου της, “έδωσε” τους δράστες ληστείας νεαρής γυναίκας

Οι δυο αδίστακτους Αφγανοί κακοποιοί επιτέθηκαν και λήστεψαν με βία νεαρή γυναίκα σε γειτονιά του Άργους, και το gps απο τα δύο σκυλιά της “έδωσαν” τη θέση τους ενός δράση ο οποίος συνελήφθη

Η 22χρονη γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά της το μεσημέρι της Τετάρτης (27/04), κοντά στο κάστρο της πόλης, επί της οδού Φορωνέως οταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δύο Αφγανούς οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την έριξαν στο έδαφος.

«Με τραβούσαν, με έριξαν κάτω, μου κατέβασαν το παντελόνι και μου ανέβασαν την μπλούζα. Μου έκλεψαν έναν σταυρό ασημένιο, ένα λουρί σκύλου και μου τραβούσαν μέχρι και το σκουλαρίκι απ’ τον αφαλό για να μου βγάλουν. Μου πήραν και κάτι ψιλά που είχα επάνω με κλώτσησαν και με πατούσαν. Τα σκυλιά μου τους κυνήγησαν και κατάφεραν να τους κόψουν ένα κομμάτι απ’ τη φόρμα τους» περιγράφει η 22χρονη γυναίκα θύμα της επίθεσης και ληστείας.

Οι σκύλοι της γυναίκας, καταδίωξαν τους αλλοδαπούς δράστες και περίπου 20 λεπτά, παρέμειναν έξω από το καλύβι που κρύφτηκαν οι κακοποιοί, όπως κατέγραψαν τα GPS που έφεραν στο κολάρο τους και επέστρεψαν στη νεαρή γυναίκα.

«Ήταν μια εφιαλτική σκηνή. Είχα βγάλει βόλτα τα σκυλιά μου ακολουθώντας μια συνήθη διαδρομή» παρέθεσε στο anagnostis.org η 22χρονη γυναίκα θύμα της επίθεσης και ληστείας .

«Κατά την επιστροφή από την βόλτα δύο νεαροί, μελαμψοί μου έκλεισαν τον δρόμο με τα ποδήλατά τους. Μου σήκωσαν την μπλούζα για να κλέψουν τον σταυρό που φορούσα και μου κατέβασαν το παντελόνι, για να μου κλέψουν ένα δακτυλίδι που είχα στον αφαλό. Με έβριζαν και μου φώναζαν βγάλε το, γιατί θα σε γ@@@@@@. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα και φώναξα για βοήθεια. Αν και γειτονιά κανείς δεν έτρεξε να με βοηθήσει. Κανείς δεν με άκουσε! Ευτυχώς οι σκύλοι ανέλαβαν δράση. Έσκισαν ένα κομμάτι από την φόρμα του ενός και τους κατεδίωξαν μέχρι το «σπίτι» τους».

Η νεαρή γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους για εξετάσεις.

Ο 22χρονος Αφγανός, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.