Καλλιμάρμαρο: Φωτιά στο Skyfall

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λόγω εκδήλωσης αστικής φωτιάς στο νυκτερινό χώρο εστίασης Skyfall στο Καλλιμάρμαρο

(29/04-13.44) Υπό έλεγχο τέθηκε η αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο νυχτερινό χώρο εστίασης Skyfall στο Μετς. Ωστόσο η καταστροφή που έχει υποστεί είναι σε μεγάλη έκταση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από το δώμα του χώρου εστίασης, όπου υπήρχαν ψυγεία και παγομηχανές, ενώ στο κατάστημα υπήρχε ένας φύλακας, ο οποίος και ενημέρωσε για την εκδήλωση της φωτιάς.

Το μπαρ εστιατόριο επί της Μάρκου Μουσούρου έχει παραδοθεί στις φλόγες (29/04-13.00) Από ενημέρωση του NantiaReport.gr η επιχείρηση ηταν εκτός λειτουργίας όταν εκδηλώθηκε η εστία φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είχε προγραμματίσει να ανοίξει το μαγαζί αύριο Σάββατο (30/04) για την καλοκαιρινή σεζόν.

Στο σημείο επιχειρησαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς 25 Πυροσβέστες με 7 βυτιοφόρο οχήματα. Από την Τροχαία λόγω της έκτασης της φωτιάς και της επιχείρησης κατάσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η άνοδος της Αρδηττου και η κυκλοφορία στη Μάρκου Μουσουρου, έχουν διακοπεί.