Αργυρούπολη: Κατέληξε η Δημοτική Αστυνομικός η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο

Υπέκυψε στα τραύματα της, η Δημοτική Αστυνομικός η οποία παρασύρθηκε από όχημα, μετά από 8ήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Μετά από 8 ημέρες νοσηλεία στη ΜΕΘ για να “κρατηθεί στη ζωή”, η 34άχρονη Δημοτική Αστυνομικός, του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, Ματίνα Νικολάου, κατέληξε, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος των εργαζομένων κα. Μαρία Παπαδοπούλου.

H 34άχρονη Δημοτική Αστυνομικός, τραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Τετάρτη(20/07), εν ώρα υπηρεσίας, κι ενω συνόδευε παιδιά, στις δραστηριότητες καλοκαιρινής απασχόλησης του Δήμου, οταν την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, το ο οδηγος του οποίου ειχε αναπτύξει τταχύτητ. Η 34άχρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία στον Ευαγγελισμό και για μέρες νοσηλευόταν στην εντατική.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού και Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, για την απώλεια της Ματίνας:

«Καλό ταξίδι Ματίνα μας!

Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνομικός Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.»