Αργάσι Ζακύνθου: Η ενισχυτική ΟΠΚΕ Ηπείρου συνέλαβε δυο Αλβανούς διαρρήκτες έξω από δωμάτιά τους, επιστρέφοντας απο νυχτερινή βάρδια

Με απόσπαση στο νησί σε συνδρομή της τοπικής ΔΑ Ζακύνθου, στον περιορισμό των επεισοδίων στο Λαγανά, η ΟΠΚΕ Ηπείρου, συνέλαβε δυο Αλβανούς διαρρήκτες

οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν σχολιάσει από νυχτερινή υπηρεσία και επέστρεψαν για κατάκλιση στα δωμάτια (31/07-06.00) όπου διαμένουν, στο Αργάσι Ζακύνθου. Κατά την είσοδό τους στο οικιστικό συγκρότημα, διέκριναν την παρουσία δυο ατόμων στο μπαλκόνι δωματίου, με τούς δράστες να έχουν ανέβει με μεταλλική σκάλα.

Στην παρουσία των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Ηπείρου, τα δύο άτομα υπερπήδησαν το διάζωμα του μπαλκονιού με σκοπό να διαφύγουν της σύλληψης. Με άμεση ανταπόκριση οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ακινητοποιήση και τη δέσμευσή τους.

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr απο Αστυνομική πηγή, οι δύο αλλοδαποί δράστες φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις και η συμμετοχή τους ερευνάται, ενώ με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.