Αρχάνες Ηρακλείου: “Συστεγάζουν” το ΤΑΕ με ..νηπιαγωγείο

Η απόφαση για μεταστέγαση της υπηρεσίας του ΤΑΕ Ηρακλείου, σε κτήριο του Δήμου στον περιορισμό των δαπανών. Ωστόσο δεν έλαβαν υπ όψιν τους ότι μεσοτοιχία χωρίζει τον παιδικό σταθμό της περιοχής.

Η απόφαση για μεταστέγαση του ΤΑΕ Ηρακλείου στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Αρχανών Αστερουσίων, 16 χιλιόμετρα μακριά από τη σημερινή έδρα της Υπηρεσίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις του ένστολου προσωπικού.
Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών, πραγματοποίησαν αυτοψία, για να διαπιστώσουν ότι το κτήριο δεν πλήρεις τις προϋποθέσεις λειτουργίας Αστυνομικής Υπηρεσίας ενώ θα ..”μοιραζονται” το προαύλιο με τον παιδικό σταθμό της περιοχής.

Συνδικαλιστές της Ενωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης- ο πρόεδρος ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ο αντιπροέδρος ΣΙΑΜΕΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο  γενικος γραμματέα ΖΗΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – παρεθεσαν τον προβληματισμό τους, για την κατάργηση της ΥΠ.ΑΣ.Ε.Κ και τη μεταφορά της έδρας του Τ.Α.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στις Αρχάνες.

Στην παραδοχή του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη για συρρίκνωση και μετασχηματισμό των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων της Κρήτης Αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στη νευραλγική υπηρεσία για την εποπτεία της υπαίθρου κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις που οδηγούν στην εξαφάνιση της υπηρεσίας.


*ΚΡΗΤΗ ΤV