Αρχαία Ολυμπία: Θανάσιμος τραυματισμός σε τροχαίο δυστύχημα για απόστρατο της ΕΛΑΣ

Υπέκυψε στα τραύματά του απόστρατος της ΕΛΑΣ, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, στην αερογέφυρα με κατεύθυνση από Ολυμπία προς Στρέφι

Οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού το βράδυ της Πέμπτης (20/10-23.00) ο 54χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου στην εθνική οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, πριν την αερογέφυρα Στρεφίου, εξετράπη της πορείας του, και κατά την πτώση του υπέστη σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και πλευρά, στα οποία υπέκυψε στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου.

Ο 54χρονος συνταξιούχος αστυνομικός διέμενε με την οικογένειά του, στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Τελευταίος σταθμός στην υπηρεσία της ΕΛΑ ήταν το Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει στον Πύργο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν πατέρας δύο γιων, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και η απώλεια του προκάλεσε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.