Αρχαία Κόρινθος: Νεκρό 3χρονο αγόρι σε σπίτι του «Χαμόγελου» – Έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε

Τραγωδία σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο. Νήπιο αγορι ηλικίας περίπου 3 ετών έπεσε μέσα σε βόθρο και πνίγηκε.

Συνεργείο απόφραξης βοθρων εκτελουσε εργασίας στην αυλή του οικοτροφείου που ανήκει στο “Χαμόγελο του Παιδιου” και φιλοξενούνται 38παιδιά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εποπτών του οικοτροφείου, το νήπιο αγόρι από κοινού κι ένας 10άχρονος διέφυγαν της προσοχής τους, και βρέθηκαν στην άυλη. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το νήπιο, έπεσε μέσα στον βόθρο, ενώ ο 10άχρονος εντοπίσθηκε έγκαιρα και επέστρεψε στο εσωτερικό του οικοτροφείου. Επικράτησε αναστάτωση ενώ άμεσα εργάτες και εργαζόμενοι στο “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημέρωσαν την Πυροσβεστικής. Το 3χρονο αγορι χωρίς αισθήσεις, παρελήφθη από ασθενοφόρο, και διακόμισε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκο Παπαευσταθίου, το αγόρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο νεκρό.

Στο οικοτροφείο της Αρχαίας Κορίνθου, μετέβη και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, προκειμένου να λάβει γνώση για τα ακριβή περιστατικά της τραγωδίας.

Το τρίχρονο αγορι με Εισαγγελική παραγγελία είχε απομακρυνθεί από τους γονείς κηδεμόνες του και είχε ανατεθεί η προσωρινή επιμέλεια του,  στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.