Πρώτο φλάουτο σε διακεκριμένες ορχήστρες ο 60άχρονος- Συνελήφθη για ασέλγεια στις ανήλικες μαθητριές του

Διακεκριμένος μουσικός με συμμετοχή σε αναγνωρισμένες ορχήστρες, ο 60άχρονος μουσικός ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητριών του, σε Ωδείο της Αθήνας.

Στις Φυλακες της Τρίπολης εχει ορισθεί προσωρινά κρατούμενος μετά από πολύωρη απολογία του, και ομόφωνη απόφαση Ανκριτή και Εισαγγελέα  ο 60άχρονος διαπρεπής μουσικός.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγες, ο 60άχρονος διακριμένος μουσικός, ως πρώτο φλάουτο έχει συμμετοχή στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, στην Καμεράτα αλλά και Ευρωπαικές Ορχήστρες.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Ατικής, ο 60άχρονος μουσικός, συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονιών 9άχρονης στην οποία παρέδιδε μαθήματα φλάουτου. Στο πλαίσιο της Αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης, δύο ακόμα μαθήτριες φέρονται να έχουν αναφερθεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους από τον 60άχρονο.
Με αίτημα προς την Εισαγγελία αναμένεται να εκδοθεί διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων και φωτογραφία του 60άχρονου, προκειμένου να διακριβωθεί απόλυτα η δράση του, στο παλαίσιο της Αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης.