Απόπειρα κατάληψης του Πολυτεχνείου- Οργανωμένη κίνηση ομάδων πέριξ Εξαρχείων

Άμεση ενημέρωση των δυνάμεων περιμετρικά του Πολυτεχνείου και των πληρωμάτων που επιτηρούν τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα

Στουρνάρη και Τοσίτσα απο ενημέρωση, έντονη κίνηση οργανωμένων ομάδων και αντιεξουσιαστών σε απόπειρα να εισέλθουν στο Πολυτεχνείο (15/11-21.00). Αμεση η ανάπτυξη των δυνάμεων που έχουν διατεθεί στα Μέτρα Τάξης της ΕΛ.ΑΣ, όταν η περιφρούρηση ενημέρωσε για κινήσεις περιμετρικά του Μετσόβιου Ιδρύματος.

Η απόπειρα κατάληψης έγινε ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία περιπου 500 αντιεξουσιαστών και αλληλέγγυων, με επίφαση την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου απο την ΕΛΑΣ, και είχαν καταλάβει και με χρήση ως  αυτοδιαχειριζόμενο στέκι παρείχαν διαμονή σε λαθρομετανάστες ενώ στους χώρους αποθήκευση υλικά παρασκευής αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, εύφλεκτες ύλες και υλικά που χρησιμοποίησα σε επιθέσεις κατά Αστυνομικών. Δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε ανάπτυξη Μέτρων με φραγμό και τους απώθησαν.

Η κίνηση οργανωμένων ομάδων στην πλατεία και στους δρόμους περιμετρικά του ΕΜΠ είναι έντονη , με τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ να λαμβάνουν εντολές Κέντρου για αυξημένη προσοχή και παρατηρητικότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας .