Απολογείται ο 25χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Επί της Ποινικής Δίωξης που του ασκήθηκε πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας ο 25χρονος κατηγορούμενος για την  απόπειρα ανθρωποκτονίας βαριά σωματική βλάβη και για παράβαση του νόμου περί όπλων ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Μετά την προθεσμία που είχε λάβει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες της πράξης του, ο 25χρονος, δράστης της αιματηρής επίθεσης στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Ο ίδιος θα κληθεί να αιτιολογήσει τα κίνητρα την επίθεσης και του βαρύτατου τραυματισμού που προκάλεσε στον 58χρονο επιχειρηματία ο οποίος δέχθηκε  περισσότερα από 15πλήγματα από το μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του ο νεαρός δράστης.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος διέφευγε της σύλληψης μετέβη με δικηγόρο και παραδόθηκε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής (³0/10) και την επόμενη ημέρα (31/10) μετήχθη στον Εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του. Ο 25χρονος, αρνείται τις κατηγορίες.

Την Τετάρτη (02/11), ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 19χρονος συνεργός του, μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και υποστήριξε ότι περίμενε τον 25χρονο φίλο του στο αυτοκίνητο με το οποίο αποχώρησαν μετά την αιματηρή επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου,εξω από την καντίνα.