Ελεύθερος με Π.Ο. ο οδηγός του οχήματος διαφυγής στην αιματηρής επίθεσης στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο 19χρονος, οδηγός του οχήματος με το οποίο διέφυγαν από κοινού με τον 25χρονο δράστη της αιματηρής συμπλοκής στη Βαρυμπόμπη με θύμα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Με περιοριστικό όρο την εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ, ο 19χρονος οδηγός του Ford ο οποίος είχε συλληφθεί ως συνεργός στην αιματηρή επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, έξω απο καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 19χρονος,  αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία και υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση. Υποστήριξε ότι στο όχημά το τη εισέβαλε ο 25χρονος φίλος του ο οποίος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, και αποχώρησαν μαζί από την καντίνα.

Υπό κράτηση παραμένει ο 25χρονος ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (03/11) απολογείται στην Ανακριτή, μετά την Ποινική Δίωξη που του άσκησε ο Εισαγγελέας για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 58χρονο επιχειρηματία.

Ενώ στο Ιδιωτικό θεραπευτήριο παραμένει σε νοσηλεία ο 58χρονος επιχειρηματίας, μετά το τέταρτο χειρουργείο το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τους γιατρούς να τον έχουν επαναφέρει από την καταστολή τα τελευταία τρία 24ωρα.