Αποκλεισμός της περιμέτρου στο Εφετείο- Εισέβαλλε όχημα με τον οδηγο να το εχει εγκαταλείψει και στο χωρο κλήθηκαν ΤΕΕΜ

Κινητοποίηση Ειδικών Υπηρεσιών και κλιμακίου του ΤΕΕΜ έχει προκαλέσει η εισβολή οχήματος στο χώρο στάθμευσης του Εφετείου με τον οδηγό του να αναζητείται

(13/08-11.20) Ναρκωτικά εντόπισαν στο όχημα που εισέβαλλε στο Εφετείο οι Αστυνομικοί σε αυτοψία στο χώρο. Αρχικά ο οδηγός του οχήματός ισχυρίστηκε οτι έφερε και εκρηκτικά, χωρις ωστόσο να προκύψει κατα τον έλεγχο. Για τον συλληφθέντα υποβλήθηκε αίτημα ψυχιατρικής αξιολόγησης.

(13/08-10.08) Έρευνα για ναρκωτικά στο όχημα που εισέβαλλε στο χώρο τους Εφετείου με εντολή να προσεγγίσει για έλεγχο αποκλειστικά κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών που κλήθηκε στο σημείο.

(13/08-09.25) Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που εισέβαλλε στο χώρο στάθμευσης του Εφετείου αγνοώντας το σκοπό, από αναζητήσεις στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr κινητοποίηση στις Αρχές εχει προκαλέσει η εισβολή (13/08-09.00) οχήματος ο οδηγός του οποίου αγνόησε το σημα του σκοπού και εισέβαλλε στο χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών.

Με διαβίβαση ο σκοπός βάρδιας ενημέρωσε τους εκφωνητές του Κέντρου και άμεσα στο χώρο μετεβησαν Αξιωματικός ως επικεφαλής σκηνής καθώς το άτομο εγκατέλειψε το όχημα ενω διαβιβάστηκε εντολή αναζήτησης του υπόπτου στο χώρο του Εφετείου απο πληρώματα που έσπευσαν στο χώρο συμφωνα με την ενημέρωση του NantiaReport.gr.

Η ευρύτερη περιοχή έχει πλήρως αποκλειστεί ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου.