Ευρυτανία: Συνελήφθη ο δράστης ένοπλης δολοφονίας σε βάρος του πεθερού του

Εντοπίσθηκε από πλήρωμα που ενεργούσαν αναζητήσεις του, ο δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου πεθερού του σε χωριό της Άρτας έπειτα από οικογενειακό επεισόδιο

Στην περιοχή Δαφνούλα Ευρυτανίας εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος δράστης δολοφονίας του πεθερού του στην Άρτα, ο οποίος είχε διαφύγει,  στο βουνό μέρα το έγκλημα
Μπλόκα με θερμικές κάμερες, και ενεργοποίηση σταθμών σε οδικά δίκτυα αναζητούσαν τον 29χρονο στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας. Ο ίδιος φέρεται να τηλεφώνησε στις Αρχές και ενημέρωσε για το σημείο που έχει καταφύγει.

Υπο το φοβο να εμφανιστεί ο 29χρονος γαμπρός στην κηδεια του πεθερού του (12/08) με προθεση να δολοφονήσει τη σύζυγό του με την οποία βρισκονται σε αντιπαράθεση για την επιμελεια του 2ετων γιογ τους, αστυνομικες δυνάμεις είχαν μεταβεί στο χωριό.

Το γεγονός ότι δεν είχε εντοπισθεί το περίστροφο με το οποίο πυροβολησε τεσσερις δορες κια δολοφόνησε τον πεθερο του, τον καθιστούσε ενοπλο και οπλισμένο, με τις εντολές να τηρούν πλήρη μέτρα αυτοπροστασίας οι ένστολοι που ενεργούσαν αναζητήσεις του.

Ο 29χρονος ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεις θα κρατηθεί και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.