“Αποφασίσετε τι θέλετε να κάνουμε με την ανθελληνική ανώνυμη εταιρεία “αναρχο-μπαχαλάκηδες Α.Ε”

Η  χρόνια αδυναμία του Πολιτικού Συστήματος  να λάβει ξεκάθαρα, επίσημα και δημόσια μια απόφαση αναφορικά με το τι θέλει να κάνει τελικά με τους ¨γνωστούς αγνώστους¨ δεν έχει προηγούμενο αναποφασιστικότητας.

Μια αναποφασιστικότητα που ισοδυναμεί πλέον με συνέργεια …στις πράξεις τους και στις συμπεριφορές τους.

Η Ελληνική Αστυνομία είναι ΕΔΩ, παρούσα και έτοιμη να χειριστεί το όλο θέμα τελεσίδικα, για την προστασία της Ελληνικής κοινωνίας

Τι περιμένει;

Ξεκάθαρες κατευθύνεις από την διαχρονική Ελληνική Πολιτεία.

Εάν κύριοι θέλετε επεισόδια με μολότοφ  και πολεμική ατμόσφαιρα μεταξύ ΜΑΤ και αναρχο-μπαχαλάκηδων για τα δελτία ειδήσεων, αν θέλετε κάθε τόσο καταστροφές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, εάν θέλετε να γεμίσει η Αττική και όχι μόνο με άβατα, εάν θέλετε ¨ελεύθερες ζώνες¨ διακίνησης ναρκωτικών, φυγόδικων, φυγόποινων και κάθε λογής  εγκληματιών, εάν θέλετε σε μερικά χρόνια η Αττική να χωριστεί σε ζώνες υψηλής και χαμηλής εγκληματικότητας ….να ξέρετε ότι

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!!

Για την Ελληνική Αστυνομία είναι θέμα 24ωρου για την οριστική διευθέτηση όλης αυτής της κατάστασης, σε όλη την Ελλάδα ….το ξέρετε και το ξέρουμε ότι το γνωρίζετε.

Καθίσετε σε ένα τραπέζι και αποφασίσετε τι θέλετε να γίνει με όλο αυτό το φαινόμενο πριν είναι αργά για την αναχαίτισή του.

Όταν κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, όταν καταστρέφεται η δημόσια και ιδιωτική  περιουσία, όταν διαταράσσεται η κοινωνική ομαλότητα, όταν δημιουργούνται εστίες παραβατικότητας και εγκληματικότητας, τότε ΝΑΙ φταίει η δημόσια δύναμη, η Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όταν όμως όλα αυτά συμβαίνουν για χρόνια ξανά και ξανά, αμείωτα, αδιάσπαστα και κλιμακούμενα, τότε φταίτε ΕΣΕΙΣ που δεν καθορίζεται την μορφή της τελικής διαχείρισης του φαινομένου.

Φταίτε ΕΣΕΙΣ που θα αναζητήσετε για άλλη μια φορά εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να μην αναδυθεί η αδυναμία σας να αποφασίσετε ή προκειμένου να ρίξετε την ευθύνη έντεχνα  στους πολιτικούς σας αντιπάλους για να τους φθείρετε.

Φταίτε ΕΣΕΙΣ που δεν μπορείτε να φανταστείτε την λύση … που θέλετε την μη- λύση του φαινομένου.

Όμως επικοινωνιακά να ξέρετε ότι, είστε ήδη  χαμένοι.

Η κοινή γνώμη πλέον,  γνωρίζει ποιος πραγματικά φέρνει την ευθύνη της μη-απόφασης.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]