“Αποχετευτικο.. ώρα μηδέν!!!!”

Με αφορμή τα προβλήματα στο αποχετευτικό και την ανεύρεση αυτοσχέδιων οπλων, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής σχόλιο του προέδρου των Συνοριακών Αττικής, Θωμά Μπόζιαρη.

“Απο τη μια το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ και οι απαράδεκτες εγκαταστάσεις, από την άλλη η ανεύρεση αυτοσχεδιων ”ΟΠΛΩΝ” καθημερινά.

FB_IMG_1560441004101

….. Πάντως το συγκεκριμένο αυτοσχέδιο μαχαίρι που βρέθηκε σε πτέρυγα του ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου από τους συναδελφους τις προηγούμενες ημέρες, ΔΕΝ ήταν η αιτία που ”φρακαρε” σήμερα για άλλη μια φορά το ”ααποχετευτικό σύστημα” και πλημμύρισαν πάλι τα γραφεία στον κάτω όροφο της Διευθυνσης Αλλοδαπών !!!!!!

FB_IMG_1560441008853

Το Σωματείο Συνοριακων Φυλακων Αττικής έχει τονίσει πολλές φορές ότι οι εγκαταστάσεις του ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου δεν πληρούν τις προϋποθέσεις φιλοξενίας και κρατήσης Αλλοδαπών, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επισκευής και ανακατασκευής όπου χρειάζεται, για να μπορεί να φιλοξενήσει κρατουμενους για μικρό όμως χρονικό διάστημα.
Αυτοψία είχε κάνει και ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ μετά από πρόσκληση του σωματείου μας και αυτό που αντικρυσε τον άφησε.. άφωνο!! Γιαυτό και η Ομοσπονδία μας ζήτησε με έγγραφο της να κλείσει ο πρωτος όροφος του Προκεκα Ταύρου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.
Αυτοψία στο χώρο μετά το έγγραφο μας είχε κάνει και η Γενική Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Στράτηγος κα. Τσιριγωτη Ζαχαρουλα και διαπίστωσε όλα αυτά που καταγγελουμε.

Δεν μπορεί οι συνάδελφοι που υπηρετούν εκει να καρδιοχτυπουν καθημερινά
Εχουμε τονίσει ως σωματείο ότι ο ζήλος και το φιλότιμο περισσεύουν, η Ηγεσια της Διευθυνσης κάνει ότι μπορεί, το προσωπικό δίνει τον καλύτερο του εαυτό, δεν πρέπει η Ηγεσία ομως να επαναπαυθεί σε αυτό.”