Από ανάκτηση tattoo’s η ΕΛΑΣ αναζητά τα στοιχεία ταυτότητας του απανθρακωμένου άνδρα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης (ΦΩΤΟ)

Με σχετικη Εισαγγελική Διάταξη δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ φωτογραφικό υλικό με τα tattoo’s του απανθρακωμένου άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

image

Τις απεικονίσεις των τατουάζ που φέρει στο σώμα του, το θύμα της άγριας δολοφονίας το πτώμα του οποίου, εντοπίσθηκε απανθρακωμένο (15/06) στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, δημοσιοποίηση η ΕΛΑΣ με διάταξη, αναζητώντας πληροφορίες για την ταυτότητα του θύματος.
Τα αποτυπώματά του θύματος δεν ανήκουν σε προσεσημασμένο άτομο, ενώ και τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά του άνδρα, δεν αντιστοιχούν σε πρόσφατες δηλώσεις εξαφανισμένων ατόμων.
Το θύμα φέρει στο σώμα του τατουάζ τα οποία κατάφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να φωτογραφσουν και με διάταξη της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου να ακολουθήσει δημοσιοποίηση φωτογραφιών των σχεδίων δερματοστιξίας του νεκρού, στο ενδεχόμενο να αναγνωριστεί από οικείους του ώστε να προκύψουν τα στοιχεία ταυτότητας του ή τους δράστες της ανθρωποκτονίας.

1. Στο δεξιό του βραχίονα ένα “old-school” χελιδόνι στο οποίο αναγράφεται η λέξη «ΜΑΝΑ»,
image

2. Στο δεξιό του αντιβράχιο η γυμνή απεικόνιση “old-school” γυναίκα με τις αναγραφόμενες λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»
image

3. Στον αριστερό του δείκτη τον αριθμό «69»
image

4. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»
image

5. Στο αριστερό του αντιβράχιο ένα γυναικείο πρόσωπο
image

6. Στο αριστερό βραχίονα μια γυναικεία μορφή ή κεφάλι Μεδουσας.
image

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομο με ναυτική ιδιότητα ενώ εκτιμούν ότι τα τατουάζ «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ», εξετάζεται να πρόκειται για εμπορικά λιμάνια της Ινδίας.
Ως.. “Μαντράς”, είναι γνωστη στους ναυτικους το λιμανι Τσενάι, καθως πεοκειται για μεγαλούπολη της Ινδίας, πρωτεύουσα της ομοσπονδιακής πολιτείας Ταμίλ Ναντού και ο δεύτερος σε κίνηση εμπορικός λιμένας της ανατολικής Ινδίας μετά την Καλκούτα. Ενώ η Άντρα Πραντές είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία και πρόκειται για την τέταρτη μεγαλύτερη σε έκταση πολιτεία της.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτό του σεξουαλικού εγκλήματος, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί σημείο συνάντησης ζευγαριών, που περνούν ιδιωτικές τους στιγμές μέσα σε αυτοκίνητα.