Κόρινθος: Παρενόχληση ισχυρίζεται η 22άχρονη, για το κίνηρο του εγκλήματος με θύμα 46άχρονο, στον πεζόδρομο της πόλης

Υποστηρίζει ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά και έφτασε στο έγκλημα, η 22άχρονη. Η μητέρα και η αδερφή του θύματος παραθέτουν, μια διαφορετική εκδοχή.

wp-1466507818797.jpg

Ποινική Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας, και παρέπεμψε την 22άχρονη από την Περαχώρα Λουτρακίου, να απολογηθεί στον Ανακριτή μαζί με την 17άχρονη, η οποία συνελήφθη. H 22άχρονη, συνελήφθη (23/06) στην Κόρινθο και ομολόγησε, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη δολοφονία του 46άχρονου άνδρα ως φυσιkή αυτοyργός της πράξης της.

”Του κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος και εκείνος έπεσε αμέσως στο έδαφος. Τα χάσαμε και αρχίσαμε να τρέχουμε για να φύγουμε από το σημείο. Δεν έκατσα για να δω αν ζούσε ή αν πέθανε. Μας κυρίευσε ο πανικός” φέρεται να έχει αναφέρει στην απολογία της η 22άχρονη, ενώπιον των αστυνομικών.

Σε βάρος της 22άχρονης, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ συνελήφθησαν και η 17άχρονη -η οποία ήταν μαζί της- ενώ διέπραττε το έγκλημα. Για την ίδα υπόθεση, συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα -42άχρονη και 30άχρονος- με την κατηγορία της υπόθαλψης, καθώς παρέιχαν καταφύγιο στις δύο γυναίκες μετά το έγκλημα.

Η 22άχρονη, φέρεται να υποστηρίζει, πως ενώ περπατούσε με την 17άχρονη σε πεζόδρομο της Κορίνθου, ο 46άχρονος άντρας τις πλησίασε και άρχισε να τις παρενοχλεί σεξουαλικά, ”Φοβήθηκα ότι θα βγάλει όπλο και για να προλάβω έβγαλα το μαχαίρι που κρατούσα και τον σκότωσα”.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι, σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

«Το θύμα ήταν αυτό το οποίο προκάλεσε φορτικά, απειλητικά και επικίνδυνα για τη ζωή των κοριτσιών», δήλωσε ο συνήγορος υπερασπισης, μετά την απόφαση του Εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και να την παραπέμψει μαζί με την 17άχρονη.

Η μητέρα και η αδερφή -ωστόσο- του 46άχρονου άντρα, υποστηρίζουν, ”Δεν γνωρίζονταν με το παιδί μας. Ούτε τον ξέρανε ούτε τις ήξερε. Το έγκλημα έγινε μέσα σε 5 λεπτά. Οι αστυνομικοί μας είπαν ότι το κορίτσι δεν πάει καλά. Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ο αδερφός μου ήταν σε ένα μαγαζί και δέχθηκε την επίθεση μόλις βγήκε έξω για να πάρει ένα τηλέφωνο”.

Ήταν το πρωί της Τετάρτης (22/06), σε πεζόδρομο της Κορίνθου, η 22άχρονη και η 17άχρονη συνάντησαν τον 46άχρονο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 22άχρονη του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο και τον τραυμάτισε στον θώρακα. Λίγο αργότερα το θύμα υπέκυψε στα τραύαμτά του. Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δύο γυναίκες τράπηκαν σε φυγή και αναζήτησαν καταφύγιο στη 42άχρονη και τον 30άχρονο, αποφεύγοντας προσωρινά τη σύλληψή τους. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, εντόπισαν τις δύο γυναίκες, και προχώρησαν στη σύλληψή τους.