“Η απάντηση μας στη λογοκρισία του ΟΤΕ θα είναι όπως την περιμένετε.. Ανατρεπτική! Σύντομα!”

Η ευρηματική καταγγελία της «Ε.Ε.Τ.Ε. ΟΤΕ» για τις «ανισότητες» μεταξύ των εργαζομένων βρήκε την αντίδραση του Οργανισμού που επέβαλε -για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα- λογοκρισία αποκλείοντας το βίντεο παρωδία από τις διαδικτυακές πλατφόρμες .

Η Cosmote, ανήρτησε (06/03) στο youtube τη νεα διαφημιστική της καμπάνια, ως «μία βιωματική άσκηση»

«Μια βιωματική άσκηση για τις ανισότητες στον ΟΤΕ» ήταν η απάντηση (12/03) με βίντεο παρωδία της ΕΕΤΕ ΟΤΕ στο οποίο αποτυπώνεται ο διαχωρισμός των εργαζομένων σύμφωνα με τις Συλλογικές Συμβάσεις, το οποίο ενόχλησε τη Διοίκηση του ΟΤΕ η οποία απέκλεισε το βίντεο και από το youtube και από το vimeo, με πρόφαση την «υποκλοπή πνευματικών δικαιωμάτων».

FB_IMG_1521060274880Το βίντεο “επανήλθε ” και πάλι το απογευμα της Δευτερας (12/03) και παρέμενε ενεργό για προβολή,  ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής (16/03) διαγράφηκε από όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες .

FB_IMG_1521239705768 FB_IMG_1521239708609

“Η απάντηση μας στη λογοκρισία του ΟΤΕ θα είναι όπως την περιμένετε.. Ανατρεπτική! Σύντομα Περισσότερα…” σχολίασε ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕ ΟΤΕ Σταύρος Μυλιώνης.

“Μετά τις κατασταλτικές μεθόδους της διοίκησης του ΟΤΕ για να σιγήσει το video με το οποίο αναδεικνύουμε τις εργασιακές ανισότητες στον Όμιλο ΟΤΕ, η μόνη επιλογή για να δείτε το video είναι η ιστοσελίδα μας” – ωστόσο λίγο αργότερα και η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΕ ΟΤΕ  κατέβηκε Screenshot_20180317-010527

“To σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε η διοίκηση του ΟΤΕ και είπε να “κόψει” το video μας από το Vimeo αυτή τη φορά. Όχι πως δεν ξανα-προσπαθεί και στο youtube (έχουμε καταγγελία ξανά)…. αυτό όμως ακόμα είναι ανοιχτό!!!!!
Ότι και να κάνουν είπαμε και το ξαναλέμε δε θα μας φιμώσουν. Λίγες μόλις ώρες πριν την τελική (;) συνάντηση με τη Διοίκηση για τη νέα ΣΣΕ, δείχνουν τις προθέσεις τους. Δε θα τους περάσει!” κατήγγειλε ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕ ΟΤΕ Σταύρος Μυλιώνης.

Προφανως για τη Δικοικγση του ΟΤΕ οι διεκδικήσεις των εργαζομένων μέσω της καταγγελίας της ΕΕΤΕ ΟΤΕ να διαδοθούν οι διεκδικήσεις τους είναι μια βιωματική άσκηση “… ανισοτήτων .