Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ και ΚΑΕ ΑΕΚ

Απαγορευση της μετακίνησης οπαδών, και η διάθεση εισιτηρίων για σοβαρούς λόγους διαϕύλαξης της δημόσιας τάξης και ασϕάλειας, οπαδών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ για το πρωτάθλημα Football League και οπαδών της ΚΑΕ Α.Ε.Κ., για το πρωτάθλημα Basket League ΟΠΑΠ

Με εισήγηση του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκαν αποϕάσεις από τον Υϕυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό, σύμϕωνα με τις οποίες, για σοβαρούς λόγους διαϕύλαξης της δημόσιας τάξης και ασϕάλειας, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων.
Η απόφαση διαβιβάστηκε προς τη ΓΑΔΑ, και αφορούν τους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ για τον ποδοσϕαιρικο  αγώνα (07/11), μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για το πρωτάθλημα Football League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης».
Η απόφαση ισχύει και για τους οπαδούς της ΚΑΕ Α.Ε.Κ. κατα τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσϕαίρισης (08/11), μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΕ Α.Ε.Κ., για το πρωτάθλημα Basket League ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport