Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών απο τη γέφυρα Καλυφτάκη- Κανονικά η κυκλοφορία για τα υπόλοιπα τροχοφόρα

Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών με την κακοκαιρία Φίλιππος να συνεχίζει να πλήττει την χώρα με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή

Προβλήματα στην κίνηση των τροχοφόρων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για δεύτερη ημέρα έχει προκαλέσει η εξέλιξη του φαινομένου “Φίλιππος” με συνεχόμενη χιονόπτωση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (11/03-08.00) κλειστή η ανώνυμη οδός στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου- Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλας προς Υμηττό.

Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την Επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης

Ενώ παραμένει σε ισχύ από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (10/03) η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα της Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής), στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαιας (11/03-06.00) έχει επιβληθεί διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και προς Λαμία από τα όρια του νομού Αττικής έως και τα διόδια της Τραγάνας.

Ενώ αποκατασταθηκε (11/03-06.00) η κυκλοφορίας στην Εθνική Οδο από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και στα δύο ρεύματα, από την 32 χιλιομετρική απόσταση, μέχρι την 58, 520, στα όρια του Νομού Αττικής, για όλα οχήματα ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία των βαρέως τύπου οχημάτων.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου Χαλκίδας από το 1ο μέχρι το 11ο χιλιόμετρο, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας προς την εθνική οδό με προορισμό την Λαμία και στην παλαιά εθνική οδό Χαλκίδας Θηβών από το 2ο έως το 18ο χιλιόμετρο, στη Ριτσώνα.