Απαγόρευση στους Πυροσβέστες στο Νότιο Αιγαίο να κάνουν αναζήτηση στο Ίντερνετ

“Καθεστώς τύπου… Βόρειας Κορέας”, με απόφαση του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου.

Να απαγορευτεί εντός των χώρων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η χρήση Internet και η πρόσβαση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο facebook και στη μηχανή αναζήτησης YouTube, με έγγραφό του διοικητή της Υπηρεσίας, όπως καταγγέλλεται  σύμφωνα με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ)

ΠΥ_ΠΣ_Ιντερνετ_fb_tw_ytube

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στους Πυροσβέστες μέ εσωτερικό σημείωμα και φέρει την υπογραφή του Διοικητή, Πύραρχου Ζήση Κων. Μπρούζα.

«Κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 7.30- 15.00 απαγορεύεται εντός του χώρου της Υπηρεσίας η χρήση Internet, Facebook, ΥουTube».

Σε απάντηση της η Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ απέστειλε ανακοίνωση με επισυναπτόμενο παγκόσμιο χάρτη και τα σημεία του πλανήτη όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο Ιντερνετ, μεταξύ αλλων το Ιράν, η Τουρκία και η Βόρεια Κορέα συμπεριλαμβανόμενου και της Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου που εδρεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Ερμούπουλης Σύρου.

«Το παρακάτω, μόνο ως κακόγουστο αστείο το εκλαμβάνουμε και βρισκόμαστε σε αναμονή για την άμεση απόσυρση του» σημειώνεται χαρακτηριστικά στη συνδικαλιστική ανακοίνωση.