Απαγόρευση κυκλοφορίας σε άλση αποφάσισε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε αστικά και περιαστικά άλση υιοθέτησε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Στο άλσος Νυμφαίας Κομοτηνής και στα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης,  μετά τη διαπίστωση από τις Αρχές, για αυξημένη κίνηση πολιτών και μετά από εισήγηση της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης εκτάκτων ενεργειών της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση και περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποφασίζει:
1. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Οχυρού Νυμφαίας.
2. Την απαγόρευση της πρόσβασης πολιτών και οχημάτων στο περιαστικό άλσος της Νυμφαίας, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.
3. Ομοίως, την απαγόρευση και σε άλλους χώρους αναψυχής στα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση και παρουσία πολιτών, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές.
Η παρούσα απόφαση ισχύει μέχρι νεωτέρας.