Αντιστράτηγος (ε.α) Ι.Διαμαντόπουλος: “Το ταξίδι στην ΕΛΑΣ, για εμένα τελειώνει εδώ, αλλά για σας συνεχίζεται”

Μήνυμα στο αστυνομικό προσωπικό, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (PoliceOnLine) διαβιβάστηκε προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, απο τον Επίτιμο Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο (ε.α) Ιωάννη Διαμαντόπουλο.

«Ολοκληρώνοντας την υπηρεσιακή μου σταδιοδρομία και αποχωρώντας από την ενεργό υπηρεσία, μετά τις τελευταίες κρίσεις, θα ήθελα να αποχαιρετήσω και να εκφράσω εκ βάθους καρδίας τις ευχαριστίες μου σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όλους εσάς που συνεργαστήκαμε στον πολυετή αυτό καθημερινό αγώνα, για την καθοριστική συμβολή σας στην υλοποίηση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμού της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.
Όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας επιτελεί με ζήλο, ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το δύσκολο και απαιτητικό αστυνομικό λειτούργημα, πολλές φορές μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες και επικίνδυνες περιστάσεις.
Προς όφελος της πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου, οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και του κλίματος κοινωνικής ειρήνης, στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και την πρόοδο του Σώματος γενικότερα.
Οι αξίες και τα ιδανικά που υπηρετούμε ως Αστυνομικοί, μας συνοδεύουν πάντα και μας κάνουν υπερήφανους που ανήκουμε στη μεγάλη αστυνομική οικογένεια.
Το ταξίδι στην Ελληνική Αστυνομία για εμένα τελειώνει εδώ, αλλά για σας συνεχίζεται.
Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στο έργο σας.»