Αντιεξουσιαστές εισέβαλλαν στην ΕΣΗΕΑ και το Προεδρείο “φρόντισε” να το αποκρύψει

Για αλλη μια φορά, το ΑΙΡΕΤΟ Προεδρείο της Ένωσης Συντακτών, παρέχει “ασυλία” σε ακραίες συμπεριφορές, με τους χώρους της να αποτελούν “αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο” για “αλληλέγγυους” και αντιεξουσιαστές.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας εισέβαλε (16/01-20.00) οργανωμένη ομάδα του Ρουβικωνα και ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, διακόπτοντας εκδήλωση για το “μεταναστευτικό” του ΣΥΡΙΖΑ, που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Χωρις καμια “οχληση” από τους παρευρισκόμενους – μελη του Προεδρειου – οι αντιεξουσιαστές άνοιξαν πανό με συνθήματα υπέρ Αιγύπτιου λαθρομετανάστη μεταξύ των εγκλειστων στο Κέντρο Κράτησης στη Μόρια της Λέσβου  (βρίσκεται σε νοσηλεία, στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, ενώ τελεί υπό απελαση καθώς προχώρησε σε απεργία πείνας, όταν απορρίφθηκε αίτημα ασύλου το οποιο είχε υποβάλει το οποίο απορρίφθηκε).

Οι αντιεξουσιαστές -χωρίς να υπάρξουν αντεγκλήσεις- παρέμειναν στους χώρους της Ένωσης Συντακτών και αποχώρησαν στη συνέχεια.

Για μια ακομα φορα το αιρετό Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ απεκρυψε το περιστατικό και επιχείρησε να υποβαθμίσει την εισβολή των αντιεξουσιαστών, προσφέροντας “ασυλιας” σε ακραίες συμπεριφορές, με τους χώρους της να αποτελούν “αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο” για “αλληλέγγυους” και αντιεξουσιαστές…