Άνοιξη: ΤΩΡΑ- Καταδίωξη οχήματος με Ρομά, ως ύποπτο.Έπεσε δίκυκλο της ΔΙΑΣ

Τραυματίες Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, σε καταδίωξη οχήματος, οι επιβαίνοντες στο οποίο κρίθηκαν ύποπτοι.

Με κλήση στο κέντρο της ΑΔ, από την περιοχή της Άνοιξης- τομέας Βορειοανατολικής Αττικής- πολίτες κατήγγειλαν Ρομά, οι οποίο χτυπούσαν κουδούνια σε οικίες, με την παρουσία τους να κρίνεται ύποπτη.
Άμεσα στην περιοχή, μετέβησαν πληρώματα της ΑΔ/ ΔΙΑΣ, τα οποία εντόπισαν τους Ρομά επιβαίνοντες σε όχημα. Επιχειρήθηκε έλεγχος, με τον οδηγό του οχήματος να αναπτύσσει ταχύτητα και να επιχειρεί διαφυγή. Ακολουθεί καταδίωξη (08/07-15.20), κατά τη διάρκεια της οποίας δίκυκλο της ΔΙΑΣ, στη στροφή του δρόμου, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να προσκρούσει στον τοίχο περίφραξης εργοστασίου, με τους αναβάτες Αστυνομικούς να εκτιναχθούν στο εσωτερικο της περιφραγμένης εγκατάστασης. Από την πτώση οι Αστυνομικοί έχουν τραυματισθεί.
Στο χώρο της οικίας, εντοπίσθηκε ένα κατσαβίδι ενω διαπιστώθηκε απόπειρα διάρρηξης στο οίκημα, καθώς και το όχημα απασχολεί αφού προκύπτει κλεμμένο με πινακιδες που φέρει να αντιστοιχούν σε άλλο τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Κλιμάκιο της Ασφάλειας έχει μεταβεί και διενεργεί προανάκριση .
Πληρώματα της ΑΔ συνέχισαν την καταδίωξη με το όχημα να κινείται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Με καθυστέρηση- η οποία υπολογίζεται σε περισσότερη από 40 λεπτά-, μετέβη στο σηνειο του τροχαίου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι τραυματίες μεταφέρονται στο Νοσοκομείο. Από πληροφορίες ο ένας Αστυνομικός έχει τραυματισθεί στο κεφάλι κσι οι δυο φέρουν βαριά κατάγματα σε μέση και κάρω άκρα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport