Ανέλαβαν την ευθύνη για τούς εμπρησμούς σε δίκυκλα και όχημα Αστυνομικών

Σε ιδιωτικά δίκυκλα και όχημα Αστυνομικών, προκάλεσαν εμπρησμούς με ανάληψη ευθύνης ταραξίες που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο

Με κείμενο στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου με την υπογραφή “αναρχικοί-αναρχικές”, ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό τριών δικύκλων και ενός οχήματος, τα ξημερώματα της 20ης Δεκεμβρίου σε περιοχές της Αττικής.

Με αναφορά στον “αόρατο εχθρό” (σσ κορωνοϊό) «Καμιά στιγμή όμως δεν ξεχάσαμε τον ορατό εχθρό. Αυτόν που εκπονεί και υλοποιεί τον κεντρικό κρατικό σχεδιασμό, ρυθμίζοντας την κοινωνικο-οικονομικο- πολιτική πραγματικότητα, με άλλοθι την υγειονομική κρίση και την επιστράτευση των πάσης φύσεως “ειδικών”..» αναφέρουν χαρακτηριστικά για την Αστυνομία.

Με αναφορές στο θανάσιμο τραυματισμό Γρηγορόπουλου, την ένοπλη συμπλοκή με τον τρομοκράτη Λάμπρο Φούντα και την επιχείρηση εκκένωσης του ΕΜΠ σε έναν ακατάληπτο παραλογισμό, επιχειρούν να αιτιολογήσουν τις ποινικές πράξεις των εμπρησμών.

«… Για όλους αυτούς τους λόγους – και για ακόμα περισσότερους, το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκέμβρη πυρπολήσαμε 4 Ι.Χ. οχήματα μπάτσων, 1 αυτοκίνητο στο Γκύζη και 3 μοτοσυκλέτες σε Ζωγράφου, Καισαριανή και Νέα Σμύρνη», καταλήγει η ανάληψη ευθύνης.