Ανδραβίδα: Ο ανήλικος γιος της οικογένειας από την Αλβανία εντόπισε δολοφονημένα τα μέλη της τετραμελούς οικογένειας του

Ξεκλήρισε την οικογένειά τους, το σύζυγό και τη μητέρα από την Αλβανία, γονείς των δυο παιδιών τους από τα τρία παιδιά της οικογένειας, μέσα στην οικία που διέμεναν στην Ανδραβίδα Ηλείας με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας να τους εντοπίζει νεκρούς

Το βράδυ της Τετάρτη (02/03-19.30) το ηλικίας 12ετων αγόρι της 32χρονης Αλβανής από προηγούμενο γάμο της, εντόπισε στην οικεία της οικογένειας στην Ανδραβίδα Ηλείας νεκρή τη μητέρα του, τον πατριό και τα ετεροθαλή αδέλφια του, ηλικίας δύο ετών κι ενός χρόνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανής τους, το 12χρονο αγόρι πήρε στα χέρια το μικρότερο αδέλφι του και βγήκε στο δρόμο, μέχρι την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Αρχικά εκφράστηκε η εκτίμηση ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο 35χρονος Αλβανός Aρμάντο Κλότσι, πατέρας των δύο αγοριών, και αποδόθηκε στη συνέχεια ως αυτόχειρας. Κατά την αυτοψία και νεκροψία στο χώρο από την ιατροδικαστή Πάτρας Αγγελική Τζιόλα, προέκυψε ότι ο 35χρονος Αλβανός έφερε τραύμα στο νωτιαίο στο ύψος του αυχένα. Ο Aρμάντο και η Μαρία Κλότσι, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν σε εξωτερικό χώρο στην αυλή της οικίας, το ηλικίας δύο ετών παιδί ήταν νεκρό στον ίδιο χώρο, ενώ το ενός έτους βρέφους, ήταν νεκρό στην κούνια του, εντός γης οικίας. Κατα την αυτοψία στο εσωτερικό της οικίας εντοπίσθηκε και περισυνελλέγει ένας κάλυκας των 9mm χωρίς ωστόσο να έχει εντοπισθεί το όπλο από το οποίο βλήθηκε η βολίδα. Κατά την νεκροψία τα δύο αδέλφια εμφανίζουν ενδείξεις ακαριαίου θανάτου με απόφραξη αναπνευστικης οδού, ενώ οι ενήλικες φέρουν ενδείξεις θανάσιμου τραυματισμού από πυροβόλο όπλο.

Ως ύποπτος, εξετάζεται και αναζητείται από τις Αρχές, ο πρώην σύζυγος της Αλβανής και πατέρας του 12χρονου, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι Κορινθίας, καθώς επίσης, εξετάζονται οι προσωπικές επαφές των ενήλικων μελών της οικογένειας και οι διαπροσωπικές τους σχέσεις με την τοπική κοινωνία καθώς και ομοεθνείς τους.

Τα δύο αδέλφια το νήπιο ηλικίας δυο ετών και το βρέφος ηλικίας σχεδόν ενός έτους, μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Γαστούνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Στο σπίτι της πενταμελούς οικογένειας, παραμένει αστυνομική δύναμη. Σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης για τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος.