Αναζητούν συνεργό στη δολοφονία του ναυτικού, Βασίλη Κοκκίνη- Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική

Συνεργό στη δολοφονία με θύμα το συνταξιούχο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη στην Καλλιθέα, και την εμπλοκή της τέως συζύγου του, από τη Βουλγαρία, ερευνά η Ασφάλεια Αττικής.

ΒΑΣ.ΚΟΚΚΙΝΗΣ_εγκλημαΗ ιατροδικαστική έκθεση, στο πτώμα του 63άχρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, καταδεικνύει ευρήματα τα οποία σε συνδιασμό με τα προανακριτικά πειστήρια κατά την Αστυνομική έρευνα, εκτιμάται ότι θα προσδιορίσουν την εμποκλή των φυσικών αυτουργών στο έγκλημα της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας νεκροτομής, ο θάνατος του 63άχρονου αποδίδεται σε ασφυξία, χωρίς να έχει προσδιορισθεί επακριβώς αν προηγήθηκε της ενεπόθεσης του σώματος στον ψυγειοκαταψύκτη ή κατέληξε στη συνέχεια. Εκτιμάται ότι οι δράστες προκάλεσαν ασφυξία στο θύμα, αφού έκλεισαν το στόμα και τη μύτη -με το μαξιλάρι ή την πετσέτα την οποία εντόπισαν στο πρόσωπο- του συνταξιούχου ναυτικού κατά την ανέυρεσή του, μέσα στον καταψύκτη. Έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο πάνω μέρος του κεφαλιού, τα οποία δεν αποδίδονται θανατηφόρα πλήγματα, ενδεχομένως από συμπλοκή εκτιμούν οι Αστυνομικοί.

EGKLHMA_KALLI8EA

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ενισχύουν τις αρχικές υποψίες των Αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ότι η βασική ύποπτη -καταζητούμενη- Βουλγάρα τέως σύζυγο του 63άχρονου συνταξιούχου ναυτικού, δεν θα μπορούσε χωρίς συνεργό να διαπράξει τη δολοφονία του.

Αν και στην αναζήτηση της 45άχρονης Βουλγάρας Anelia Alexandrova, μεσω και της INTERPOL εχουν ενεργοποιηθεί με ερυθρά αναγγελία όλες οι Αρχές, δεν έχει εντοπισθεί και παραμένει καταζητούμενη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport