Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Γιώργος Κατίδης για ξυλοδαρμό τριών ποδοσφαιριστών

Αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής Νέων, Γιώργος Κατίδης, καθώς επιτέθηκε και βιαιοπραγησε σε βάρος τριών ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας.

(10/01-17.40) Σε λογαριασμό που διατηρεί στα social media (instagram) ο Γιώργος Κατίδης, παρέθεσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο ξυλοδαρμού στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας (10/01)
«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται», αναγράφει χαρακτηριστικά.
image


Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής Νέων ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλή Αγίου Λουκά, φέρεται να έχει επιτεθεί σε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πετριάς .
Στον αγώνα Αγ. Λουκάς -Πυρσός Πετριάς, για τη Β’ κατηγορία του τοπικού Πέλλας (10/01), κι ενώ ο αγώνας ήταν στο 58ο λεπτό του αγώνα, σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα, μετά από λεκτική αντιπαράθεση με αντίπαλο παίκτη, ο Γιώργος Κατίδης φέρεται να επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον 16άχρονο ποδοσφαιριστή Σαριδη, της αντίπαλης ομάδας, στο κεφάλι και στο στήθος και τον έριξε στο έδαφος.
Στη συνέχεια, επιτεθηκε και τραυμάτισε δύο ακόμη παίκτες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Πρόκειται για δυο αδέλφια και εξάδελφό τους.
Ο αγώνας διακόπη και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο 16άχρονος φέρει κατάγματα και τραύματα στον αυχένα και στο θώρακα, ο δεύτερος τραυματίας φέρει ρωγμώδες κάταγμα στο χέρι και ο τρίτος μώλωπες και εκδορές.
Ο Γιώργος Κατίδης στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη και να αποτραπεί η έκταση του επεισοδίου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport