“Αναλώσιμοι στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, κυματοθραύστες μιας λεγόμενης κοινωνικής οργής. Η σφαίρα δίπλα από το κεφάλι του συναδέλφου, θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον καθένα μας”

Η ένοπλη δολοφονική επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ προκάλεσε αντιδράσεις στο σύνολο των υπηρετούντων στις τάξεις της ΔΙΑΤ καθώς αρνούνται να θέσουν εαυτούς, σε καθεστώς “αυτοδιάθεσης” στις φονικές προθέσεις των τρομοκρατών.

“Μετά το τελευταίο χτύπημα στα Εξάρχεια είναι πλέον επιτακτική ανάγκη όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση.

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε απαθής δυστυχώς τις περισσότερες φορές τις ανθρώπινες ζωές μας να μην έχουν καμία αξία να είμαστε απλά αναλώσιμοι στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων να είμαστε απλά κυματοθραύστες μιας λεγόμενης κοινωνικής οργής.

Η σφαίρα που πέρασε δίπλα από το κεφάλι του συναδέλφου μας εχτές θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον καθένα μας. Οι μολότωφ οι βόμβες όλα τα φονικά όπλα εναντίον μας σχεδόν σε καθημερινή βάση πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Αυτη τη φορά δε θα το αφήσουμε να ξεχαστεί μέσα σε 2-3 μέρες μέχρι το επόμενο χτυπημα. Μεχρι ο Θεός να βαρεθεί πια να μας προστατεύει.

Οταν συμβεί το κακό που βλέπουμε να έρχεται και εμείς παραμένουμε απαθής τότε θα είναι πολύ αργά. Πρεπει να γίνει κάτι μαζικό δραστικό και οργανωμένο και τοτε πρέπει να δείξουμε ότι η δημοκρατία μπορεί να έχει ανοχή στην έκφραση αλλά όχι στην ανομία. Φτανει πια”…

Σπύρος Μαλανδράκης