Αναλαμβάνουν ανώνυμα.. εμπρησμούς ΙΧΕ σε Κυψέλη, Πολύγωνο και Κολωνάκι

Κείμενο ανάληψης ευθύνης χωρίς ..ομάδα, για μπαράζ επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας

..”Ο λόγος που επιτεθήκαμε σε διαφορετικούς στόχους είναι για να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν πολεμάμε μόνο την βιομηχανία κρέατος ή την κρατική περιουσία… αλλά κάθε τι που παράγει ο πολιτισμός”.. αναφέρουν στην εισαγωγή τους μεταξύ άλλων απαξιωτικών χαρακτηρισμών σε βάρος του ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ και του πολιτικού προϊσταμένου του Σώματος, οι συντάκτες του κειμένου που αναλαμβάνουν την ευθύνη για τρεις εμπρηστικές επιθέσεις χωρίς να ονομάζουν την ομάδα που ενήργησε τους εμπρησμούς.

..”Έχουμε βαρεθεί να βρίσκουμε λόγους ή δικαιολογίες για να αιτιολογούμε αυτά που κάνουμε. Το μόνο κίνητρο για εμάς, είναι να ακολουθούμε το ένστικτο μας που μας οπλίζει στο να βάλουμε φωτιά στο υπάρχον”..

Για αυτό λοιπόν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τους εξής στόχους:
-9 Ιανουαρίου: Τοποθετήσαμε δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς την ίδια στιγμή σε ένα κρεοπωλείο και σε ένα κατάστημα με είδη ασφάλειας, κάμερες, συναγερμούς κτλπ στην οδό Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη.
-22 Ιανουαρίου: Τοποθετήσαμε τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς, έναν μεγάλο και δυο μικρότερους σε κατάστημα ΕΛΤΑ και στα δυο βανάκια που ήταν σταθμευμένα ακριβώς απέξω στην οδό Πριγκηπονήσων στο Πολύγωνο.
-23 Ιανουαρίου: Κάψαμε 3 αυτοκίνητα στο Κολωνάκι βάζοντας ταμπλέτες παραφίνης στις ρόδες τους. Το πρώτο αμάξι ήταν ένα τζιπ Porsche και τα άλλα δύο τα επιλέξαμε εντελώς τυχαία γιατί απλά βρέθηκαν μπροστά μας. (..) Να είστε σίγουροι πως θα επιστρέψουμε”….