Αναγνώρισε τον εαυτό του και παρουσιάστηκε- Εξεταζεται ως υποπτος για την απορριψη του νεογέννητου σε καδο, αρνειται οποιαδήποτε εμπλοκή

Με αυτοπρόσωπη παρουσία άνδρας εξετάζεται καθώς μετέβη αυθορμήτως στην Ασφάλεια, για την υποθεση με την τοποθέτηση του νεογέννητου νεκρου βρέφους σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Αναγνώρισε τον εαυτό του στο βιντεοληπτικό υλικό που προβλήθηκε από τηλεοπτικολυς σταθμούς κατά την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων σακούλας όμοια με αυτή στην οποία εντοπίσθηκε νεκρό το νεογέννητο  στα σκουπίδια, και παρουσιάστηκε αυθορμήτως κι έντονα ενοχλημένος στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του, καθώς ρεπορτάζ τον παρουσίαζαν ως δράστη της δολοφονίας του νεογεννητου βρέφους, το οποίο εντόπισε ρακοσυλλέκτης σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη. Ο ίδιος έντονα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε και έδωσε κατάθεση στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Ο άνδρας εκείνο το βράδυ παραδέχεται ότι έβγαλε τα σκουπίδια του, καθως διαμένει σε μιρκη απόσταση. Σύμφωνα με την Αστυνομική έρευνα η σύζυγός του ή πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν προκύπτει σε κατάσταση λοχείας και ούτε έχει προκύψει  εμπλοκη του στην υπόθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα χωρίς ωστόσο για την προανάκριση να εχει προκύψει η γυναίκα που γέννησε το αγόρι, ή το ατομο που τη μετεφςρε στον καδο το νεογέννητο βρεφος  στην περιοχή της Πετρούπολης. Οι Αστυνομικοί έχουν εξετάσει δεκάδες μαρτυρίες και αναφορές που αφορούν γυναίκες σε κατάσταση λοχείας, χωρίς όμως προς το παρόν θετικό αποτέλεσμα. Ενώ συνεχίζουν να αναζητούν “προβληματικές” οικογένειες για να εντοπίσουν την μητέρα, και συγγενείς που σύμφωνα με την ιατροδικαστη Σουλτάνα Μαριανού, η οποια διενέργησε τη νεκροτομή, του αγοριού,  γεννημένο εν ζωή υγιές, και με κανονικό βάρος, στο χρονο μεταξύ 00:00 και 06:00 τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2018, στραγγαλίστηκε με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί, ενώ τοποθέτησαν στο στόμα του, χαρτοπετσέτες για το κλάμα του.