“Αν κάνει τέτοιες ενέργειες ,να αποποιηθεί το σήμα και τον όρκο του, και να κυκλοφορεί εκτός Αστυνομίας”|ΑΠΟΨΗ*

..”Εν αρχής, κανέναν δέν ρώτησε για να προβεί σε τέτοια ενέργεια, που εξεφτελίζει τόσο τους αστυνομικούς εν ενεργεία, όσο και τους απόστρατους, που δώσαν μάχες, επί μαχών στην υπηρεσιακή τους ζωή, κατά της εγκληματικότητας και μια καλύτερη κοινωνία”..

image

“Αστυνομικός συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ , Φωτεινός Παγιαυλάς,θα συμετάσχει στην εκδήλωση ανωμαλίας ,και εξεφτελισμού ,στο ATHENS GAY PRIDE!
Εν αρχής αυτός ό κύριος κανέναν δέν ρώτησε για να προβεί σε τέτοια ενέργεια, που εξεφτελίζει τόσο τους αστυνομικούς εν ενεργεία ,όσο και τους απόστρατους,που δώσαν μάχες,επί μαχών στην υπηρεσιακήτους ζωήτους κατά της εγκληματικότητας και για μια καλύτερη κοινωνία!
Το συγκεκριμένο σούργελο προσβάλει όσους έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικούς,την μνήμη των οποίων βρώμεσαν πολλές φορές με το σύνθημα ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΖΗΤΑ,που ξεστόμιζαν οι υποστηρικτές αυτών των γελοίων τακτικών,που διοργανώνουν μροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών ,πορείες ανώμαλων με φτερά και πούπουλα!
Αν θέλει ο συγκεκριμένος κύριος να κάνει τέτοιες ενέργειες ,να αποποιηθεί το σήμα και τον όρκοτου,και να κυκλοφορεί εκτός αστυνομίας,και να διοργανώνει πορείες πουπουλοφόρων,και φτεροφέροντων αγανκτησμένων,που προσπαθούν να μάς περάσουν το ΟΜΑΛΟ ανώμαλο,και το ΑΝΩΜΑΛΟ ΟΜΑΛΟ!
Εσκεμένα δε δεν τον απεκάλεσε συναδερφο,διοτι στα μάτια μου δεν μπορεί να είναι και να υποστηρίζει,ανωμαλους με φτερά και πούπουλα,που δειχνονται μπροστά σε ανήλικα παιδιά.
ΞΕΦΤΙΛΑ
_________
image

*Γιώργος Σπυρόπουλος, Αρχιφύλακας/ Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης “Ελληνική Αυγη”