Αμφιλοχία: Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος της 29άχρονης Μαίρης Γκούμα

Τα άιτια του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνούν οι Αρχές, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου της 29άχρονης Μαίρης Γκούμα, από το Αγρίνιο. Συμφωνα με την έκθεση νεκροτομής, ο θάνατός της αποδίδεται σε πνιγμό.

image

Πνιγμό διακρίβωσε ως αιτία θανάτου ο ιατροδιακαστής, στη νεκροτομής της 29άχρονης Μαίρης Γκούμα, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα ενώ οδηγούσε στην ΕΟ Βόνιτσας – Αμφιλοχίας, στο ύψος του Σπάρτου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύμφωνα με τους οικείους της, η 29άχρονη ταξίδευε από τη Νικιάνα της Λευκάδας, όπου εργαζόταν ως φυσικοθεραπέυτρια σε ξενοδοχειακή μονάδα, στο Αγρίνιο όπου βρίσκεται το πατρικό της. Οι καιρικές συνθήκες το βράδυ του Σαββατου (25/06) ήταν εξαιτερικά δυμενείς, με το αυτοκίνητό της υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέληξε εκτός ελέγχου, κατέληξε στη θάλασσα.

Η 29άχρονη, πριν μερικά χρόνια, είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον αδελφό της, και η ίδια για συναισθηματικούς λόγους οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

wp-1466950694394.jpgΣυντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοί της στο ξενοδοχείο, καθώς θυμούνται την τελευταία φορά που η 29άχρονη ήταν ανάμεσά τους. Η ίδια, λόγω και του άσχημου καιρού, όπως αναφέρουν, δεν ήθελε να ταξιδέψει αλλά το αποφάσισε γιατί ήθελε να πάει στο Αγρίνιο να δει τους γονείς της. Ήθελε να εργαστεί και αυτό το καλοκαίρι ωστε να συγκεντρώσει χρήματα για να φτιάξει στο Αγρίνιο τη δική της επιχείρηση.

wp-1466950713981.jpg

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της, το βραδυ του Σαββάτου (25/06) κι ενώ δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν, καθώς γνώριζαν ότι ταξίδευ από τη Λευκάδα. Το πρωί της Κυρικαής (26/06) εντοπίσθηκε  το σήμα του κινητού της τηλεφώνου και η ίδια εντοπίσθηκε νερκή, εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της, από τα διασωστικά συνεργεία .

Η Μαίρη Γκούμα, ήταν ανηψιά του αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ο δημοσιογράφος, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 29άχρονη ανιψιά του, να επικοινωνήσει μαζί του.

_________

*e-maistros.gr, lefkadapress.gr