Αμφιλοχία: Εκκληση για αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο της 29άχρονης από το Αγρίνιο

Εκκληση για αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο δυστύχημα στην ΕΟ Βόνιτσας Αμφιλοχίας, απευθύνει ο δημοσιγράφος – Αστυνομικός Συντάκτης της ΕΡΤ Γιώργος Γεραφέντης, καθώς η οδηγός του μοιραίου οχήματος, ήταν ανηψία του.

wp-1466950753411.jpg

Με μια αναρτηση, προς του διαδικτυακούς του “φίλους” και “ακόλουθους”, ο δημοσιογράφος Αστυνομικός Συντακτης της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης, απευθύνει εκκληση σε όποιον γνωρίζει σχετικά με τις συνθήκες τροχαίου δυστυχήματος στην ΕΟ Βόνιστας Αμφιλοχίας, που στοίχισε τη ζωή στην 29άχρονη οδηγό, η οποία ήταν ανηψιά του, να παρέχει τις σχετικές πληροφορίες.

“Στο δρόμο Βόνιτσας – Αμφιλοχίας με αυξημένη κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα την ανιψιά μου. Σίγουρα κάποιος διερχόμενος οδηγός θα είδε κάτι. Οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη για να διευκρινιστεί κατω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Αν κάποιος φίλος μου στο Facebook ακούσει κάτι να μου στείλει μήνυμα στο in box”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δυκτίωσης, ο δημοσιγράφος της ΕΡΤ.

https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1558655701102222&id=100008734215190