Αλβανία: Ισοβίτης για διπλή δολοφονία, δραπέτης από τις ελληνικές φυλακές, εργαζόταν ως .. ντεντεκτιβ

Συνελήφθη από την Αλβανική Αστυνομία, και κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι ήταν καταδικασμένος σε ισόβια δραπέτης από τις Ελληνικές φυλακές, ενώ στην Αλβανία εργαζόταν ως .. ντεντεκριβ

Ο Αλβανός  Bardhosh Lytaj, παραπέμφθηκε σε δίκη στο Πρωτοδικείο του Αυλώνα στην Αλβανία. Κατά την εξακρίβωστη στοιχείων του, όταν εντοπίσθηκε από την Αλβανική Αστυνομία, οπως αναφέρουν τα Αλβανικά ΜΜΕ, προέκευψε για τον 48άχρονο Αλβανό διαβόητο με το όνομα Minos, ότι ήταν δραπέτης των Ελληνικών φυλακών καταδικασμένος σε ισόβια για διπλή δολοφονία δύο Βρετανών τουριστών και εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Νομικό πλαίσιο της Αλβανίας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Πρωτοδικείο του Αυλώνα, υπό την Προεδρία της Herila Cela   και του Εισαγγελέα Saimir Smaka, επέβαλαν στον 48άχρονο Αλβανό Bardhosh Minos, το μέτρο ασφαλείας «κράτησης υπό προφυλάκιση» της 6ης Αυγούστου 2019.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το διάστημα που βρίσκεται στην Αλβανία, για σχεδόν τρία χρόνια έχει εργαστεί ως ιδωτικός ερευνητής (ντέντεκτιβ). Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, σημειώνουν τα Αλβανικά ΜΜΕ, ο ισοβίτης Αλβανός δραπέτης, ενώτιον της Εδρας φέρεται να επέδειξε σημάδια νευρικότητας, όταν έγινε αναφορά στο ένταλμα σε βάρος του, ενώ υποστήριξε, “δεν ήξερα ότι με αναζητόυσαν. Είμαι παντρεμένος, έχω οικογένεια και δύο παιδιά”.  Το Δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, τον Αλβανό Bardhosh Minos, διαβόητο με το όνομα Lytaj, και έκρινε ότι θα εκτίσει την ποινή του στις αλβανικές φυλακές, αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα.

a2news.com