Αλμυρός, Βόλου: Τραυματίσθηκε θανάσιμα Πυροσβέστης από τη μάνικα σε πλύση οδοστρώματος

Νεκρός Πυροσβέστης κατά την διαδικασία πλύσης οδοστρώματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Πυροσβέστες, κατά την πλύση του οδοστρώματος (23/09-12.30) – κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες Αλμυρού – σε απάντληση υδάτων, υπο αδιευκρίνηστες συνθήκες, η μάνικα ξέφυγε απο τα χέρια 39άχρονος Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Γιώργου Δεσποτόπουλου και τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, ο 39άχρονος Πενταετής Πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συλλυπητήριο μήνυμα διαβίβασε ο Αρχηγός του ΠΣ Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης για τον θάνατο του Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Γιώργου Δεσποτόπουλου

“Ανείπωτη είναι η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Δεσποτόπουλου Γεώργιου εν ώρα υπηρεσίας. Κάθε φορά που το Πυροσβεστικό Σώμα χάνει ένα από τα παιδιά του, τα λόγια στερεύουν και η λύπη μοιάζει απερίγραπτη.

Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή με ηρωισμό και αυτοθυσία έχοντας ως μοναδικό του σκοπό την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο ζήλος και η αποφασιστικότητά του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας”

Αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής, για τα ακριβή αίτια θανάτου του .

_______________________________

*magnesianews.gr