Υμηττός: Καταδίωξη κλεμμένου δικύκλου, πυρά εκφοβισμού και σύλληψη δύο διαρρηκτών

Έκλεβαν συστηματικά τροχοφόρα σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Βύρωνα. Συνελήφθησαν από πληρώματα της ομάδας «Ζ»

Πολίτες τους εντόπισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά με full face να κινούνται στο Βύρωνα και να μεταφέρουν “πατάκι” κλεμμένο μηχανάκι με άλλο δίκυκλο και ενήργησαν την ΕΛΑΣ.

Άντρες της ομάδας «Ζ» από αναζητήσεις εντόπισαν τους δυο υπόπτους στον Υμηττό με το κλεμμένο δίκυκλο. Στην παρουσία των Αστυνομικών οι δύο ύποπτοι επιβιβάστηκαν στο δίκυκλό τους εγκατέλειψαν το κλεμμένο μηχανάκι και επιχείρησαν διαφυγή με τον οδηγό να εμβολίζει τη μηχανή της ΕΛ.ΑΣ., και τους δύο Αστυνομικούς να πέφτουν στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του υπηρεσιακού δικύκλου συνέχισε την καταδίωξη στην περιοχή του Υμηττού με τους υπόπτους να επιχειρούν και πάλι διαφυγή, ωστόσο ο δράστης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και κατέληξαν στο οδόστρωμα και απο κοινού με το συνεργό τους να επιχειρούν πεζή να διαφύγουν.
Οι Αστυνομικοί ακολούθησαν τον έναν δράστη, ο οποίος και συνελήφθη. Στην κίνηση του συνεργού του να ανοίξει τσαντάκι το οποίο έφερε στην κατοχή του, Αστυνομικός της ομάδας «Ζ» ενήργησε στον αέρα πυρά εκφοβισμού και προχώρησαν στη σύλληψη και του δεύτερου δράστη. Στη μηχανή των δύο δραστών κάτω από τη σέλα κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Κατά της εξακρίβωση στοιχείων τους διακριβώθηκε απο κοινού για τους δύο δράστες ότι έκλεβαν συστηματικά τροχοφόρα σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Βύρωνα.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.