“Άλλοι μετατέθηκαν, άλλοι είναι με το ένα πόδι στη σύνταξη, η σκοπιά όμως είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει εποχές”

Με αφορμή το λιποθυμικό επεισόδιο του αστυνομικού της “Ζ” εξωτερικά της Αμερικανικής Πρεσβείας,  συνδικαλιστής Αστυνομικος αναφέρεται σε μια παρελθοντική δωρεά, συνδικαλιστικής παράταξης

Όπως αναφέρει πισω στο 2009, Αμεσοδρασίτης συνδικαλιστής, Χρήστος Μπαλάσκας, «Δωρεά σκοπιάς για τους συναδέλφους της ομάδας (Ζ). Μια και οι υπεύθυνοι ήταν αδρανείς ο τότε πολιτιστικός σύλλογος αστυνομικών μετέπειτα ΣΥ.Μ.Α. προχώρησε σ αυτή τη δωρεά μαζί με τελευταίας τεχνολογίας κληματιστικό. Όλα αυτά το σωτήριο έτος 2009. Έτσι γίνονταν τότε συνδικαλισμός. Ενέργειες με ουσία και όχι μόνο λόγια και ανακοινώσεις. Για προφύλαξη των συναδέλφων ζητάδων από τα καιρικά φαινόμενα. Τώρα βλέπουμε τον “ΖΗΤά” να λιποθυμάει απο θερμοπληξία στην Αμερικάνικη πρεσβεία και όλα καλά….

Από αυτούς που βλέπουμε στη φωτογραφία, άλλοι μετατέθηκαν, άλλοι πρόδωσαν για 30 αργύρια, άλλοι είναι με το ένα πόδι στη σύνταξη. Η σκοπιά όμως είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει εποχές γεμάτες αγώνες και επιτυχίες. Οι ζητάδες τότε δεν ήταν όπως τώρα μόνο ακίνητοι. Όταν όμως ήταν ακίνητοι, το κάνανε με αξιοπρέπεια. Για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί!!!!!»