Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση 5άχρονος, θύμα ξυλοδαρμού από τον πατριό του|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετέφεραν η μητέρα του και έναν ακόμα συνοδό, 5άχρονο αγόρι, ύστερα από ξυλοδαρμό που υπέστη από τον  35άχρονο μουσουλμάνο πατριό του.

image
Στο χειρουργείο του Π.Γ.Ν.Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, εισήχθη 5άχρονος μουσουλμάνος

Στο Π.Γ.Ν.Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε (14/03-17.00) 5άχρονος μουσουλμάνος, με εκτεταμένους μώλωπες σε όλο το σώμα- σύμφωνα με τους γιατρούς- προγενεστερους χρονικά και πρόσφατους ενώ διαγνώστηκε υποσκληρίδιο αιμάτωμα.
Ο 5άχρονος, εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η μητέρα του αγοριού έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και λίγο αργότερα έπειτα από αναζητήσεις Αστυνομικοί του Τ.Α Αλεξανδρούπολης,  συνέλαβαν (14/03-21.20) τον 35άχρονο μουσουλμάνο, σύντροφο της μητέρας του 5άχρονου, ως δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του ανήλικου αγοριού, από τον πρώτο γάμο της γυναίκας. Το ζευγάρι, συζούσαν τα τελευταία χρόνια και εχουν αποκτήσει μαζί ένα ακόμα παιδί, ως δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του ανήλικου αγοριού, από τον πρώτο γάμο της μητέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35άχρονος φέρεται να βιοπραγούσε σε βάρος του παιδιού σχεδόν καθημερινά.
Το πρωι της Τρίτη (15/03), ο 35άχρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.


*Κ.Καλεντερίδου- e-evros.gr