Αλεξανδρούπολη: Νεκρός, ο αγνοούμενος Πυροσβέστης- Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

Νεκρός εντοπίσθηκε σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην Αλεξανδρούπολη αγνοούμενος Πυροσβέστης της τοπικής Υπηρεσίας ενώ επιχειρούσαν σε συνδρομή πληγέντων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα (01/02) έχουν πλήξει τον Έβρο. Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr νεκρος εντοπίσθηκε Πυροσβέστης για τον οποίο ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης καθώς οι συνάδελφοί του, είχαν χάσει επικοινωνία μαζί του. Νωρίτερα, όχημα της Π.Υ. έπεσε σε ρέμα και ζητήθηκαν συνδρομή σε ανάσυρση του βυτιοφόρου οχήματος.

Ο 46χρονος Πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης εντοπίστηκε νεκρός στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης, στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει μαθητές, δεν πρόλαβε να βγει από το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν οδηγός. Το όχημα της Πυροσβεστικής είχε εγκλωβιστεί από τα νερά της βροχής και ο Πυροσβέστης παρασύρθηκε από το ρέμμα.

Εντοπίσθηκε νεκρός κοντά στα ρέμματα του αεροδρομίου

Με τη τραγική εξέλιξη το Σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης είναι σε βαρύ το πένθος, ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη η κακοκαιρία σε όλη την περιοχή του Έβρου.