Αίγινα: Συνοδός του Γ.Βαρουφάκη, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Στο Λιμενικό τμήμα της Αίγινας για να υποβάλειμήνυση κατά των τριων συνοδών του τέως Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη

Καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση από τους τρεις συνοδούς του τέως Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφακη!
Ο δημοσιογράφος εντόπισε το Γιάνη Βαρουφάκη στο πλοίο της γραμμής «Φοίβος» Πειραιάς– Αίγινα λιγη ώρα μετά την επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής, για απουσία του από την κρίσιμη ψηφοφορία. Ο δημοσιογράφος με αρθρογραφία του, είχε αναφερθεί στον Γιάνη Βαρουφάκη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος, η σύζυγος του τέως Υπουργού, με το κινητό της τηλέφωνο τον βιντεοσκοπούσε ενώ με τημ άφιξη στο νησί, οι τρεις συνοδοί του τέως Υπουργού απώθησαν, τον ίδιο και το φωτογράφο προκειμένου να μην καταγράψουν την άφιξη δύο νησί της Αίγινας, βίαια με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο πάτωμα. Στην προσπάθεια Λιμενικού ο οποιος ήταν παρών στο επεισόδιο, να απομακρύνει τους τρεις άνδρες, δέχθηκε χτύπημα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί-ελαφρά.
Η συνέχεια στο Λιμενικό τμήμα, της Αίγινας με το δημοσιογράφο με έχει υποβάλλει μήνυση κατά των τριων συνοδών του τέως Υπουργού- όπως προέκυψε πρόκειται για τους Αστυνομικούς Συνοδούς του Γιάνη Βαρουφάκη- καθώς και του ζεύγους Στρατου- Βρουφακη, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στο Λιμενικό τμήμα, και οι τρεις εμπλεκόμενοινα το επεισόδιο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport