ΑΙΓΑΛΕΩ: Μέσα στο σπίτι του δολοφόνησαν και ακρωτηριασαν τον 84 χρόνο.

Με την ταυτοποίηση της σορού του 84χρονου και τον προσδιορισμό της οικίας του, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, με ειδικά χημικά και υπεριώδη φωτισμό, εντόπισαν τον χώρο της δολοφονίας και τεμαχισμού του.
Ίχνη αίματος του  ηλικιωμένου εντοπίσθηκαν στο μπάνιο και στο διάδρομο του διαμερίσματός του. Στο χώρο δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη παραβίασης ή πάλης, ενώ γίνεται αναφορά σε ένα “επιμελώς τακτοποιημένο διαμέρισμα” ενώ στο χώρο δεν έχουν εντοπίσει “ορφανά” αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, τα οπια ενδεχομενως να προσδιοριζουν το δράστη.
Η ιστολογικές εξετασεις αναμενεται να προσδιορίσουν την ακριβή αίτια θανάτου καθώς και αν οι δράστες είχαν ναρκωσει το θύμα για να κάμψουν τις οποιες αντιστάσεις του.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το έγκλημα προσδιορίστηκε χρονικά περίπου στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας(22/09), ενώ εντοπίστηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης(23/09), όταν κλήθηκε η Πυροσβεστική για κατάσβεσης φωτιάς σε  κάδο απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι.
Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν έντονα το ενδεχόμενο, ο άνδρας ή η γυναίκα δράστης να προέρχονται από τις “περιστασιακά σταθερές”επαφές του θύματος.
Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει προκύψει το αίτιο θανάτου, και εικάζεται πως είτε έχει προέλθει από τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα στο σημείο του τεμαχισμού, είτε μετά από νάρκωση και τον τεμαχισμό του θύματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport