Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκε για τα γκαζάκια στο Ι.Χ. του Γ.Α.Δ.Δ. Ελλάδος|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Με την μέθοδο του DNA έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της επίθεση με γκαζάκια στο αυτοκίνητο του Υποστράτηγου- Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Φώτη Τσόλκα στο Αγρίνιο

image

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Γ» έχει ταυτοποιηθεί με την μέθοδο του DNA η η συμμετοχή νεαρού άνδρα- δεν είχε απασχολήσει κατα το παρελθον την Αστυνομία- στην εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια (12/12 2014) στο αυτοκίνητο του (-τότε- Ταξιάρχου) Υποστράτηγου, Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Φώτη Τσόλκα στο Αγρίνιο, στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου.
Λίγο αργότερα οι δράστες πυροδότησαν γκαζάκια και στην οικία του δικηγόρου Αγρινίου, Αρ. Φατούρου. Οι εκρήξεις, σχεδόν ταυτόχρονα προκάλεσαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί με την μέθοδο του DNA η εμπλοκή ενός νεαρού ατόμου, που μέχρι πρόσφατα δεν είχε απασχολήσει την Αστυνομία.
Ο δικηγόρος Αρ. Φατούρος ειχε υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων ενώ απέδιδε τους δράστες σε άτομα αυτοπροσδιοριζόμενα στον αντιεξουσιαστικό χώρο και που σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον έχουν απειλήσει κατά το παρελθόν. Ο νομικός, έχει εκπροσωπήσει ως συνήγορος την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ακαρνανίας , μεταξύ άλλων και σε υποθέσεις επιθέσεων από άτομα του “χώρου”.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

_______
*από την εφημερίδα «Γεγονός»