Αγρίνιο: Ελεύθερος με αναστολή ο συλληφθείς τράπερ για παράνομη οπλοφορία- οπλοκατοχή

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου οδηγήθηκε ο τράπερ ο οποίος είχε συλληφθεί να κατέχει παράνομα όπλο με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων σε έλεγχο της ΟΠΚΕ

Ελεύθερος με αναστολή από το Αυτόφωρο Αγρινίου, αφέθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/01) ο 29χρονος ο οποίος παρουσιάζεται ως «Fly Lo» στην τραπ σκηνή και “έφεση” στην παράνομη οπλοκατοχή όπως διαπιστώνει κανείς στα ακατάληπτα βίντεο κλιπ που αναπαράγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και πρόστιμο €600.

Ο 29χρονος συνελήφθη Fly Lo το βράδυ της Παρασκευής (27/01-22.30)  κοντά στα διόδια της Ρίγανης, έξω από το Αγρίνιο. Σε δειγματοληπτικό έλεγχο η ΟΠΚΕ εντόπισε κάτω από τη φόρμα του να κατέχει παράνομα (χωρίς άδεια οπλοφορίας) όπλο Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο όχημα επέβαιναν επιπλέον πέντε άτομα, τα οποία δήλωσε ως συνεργάτες του, για τους οποίους δεν προέκυψε επιβαρυντικό εύρημα . Ο 29χρονος Fly Lo διανυκτέρευσε κρατούμενος στο Μέγαρο της Αστυνομίας στο Αγρίνιο καθώς σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η επιχείρηση που είχε προσκαλέσει τον τράπερ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στο λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, αποδίδει σε «προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη» την ανανολή της χθεσινής (27/01) εμφάνισής του, στα Γιάννινα, ωστόσο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (28/01) καθώς ο τραπερ μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, συνέχισε το ταξίδι του για την Ήπειρο. 

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση της παράνομης οπλοφορίας-οπλοκατοχής του τράπερ Fly Lo στην οποία αναφέρεται ότι, «ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».