Αγρίνιο: Απέτρεψαν «Ραντεβού θανάτου» στο Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, για οπαδούς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Δολοφονική σύρραξη, «οπλισμένων» οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, απέτρεψε επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μνήμες» απο την αιματηρή συμπλοκή της δολοφονικής σύρραξης στη Λ. Παιανίας τον Μάρτιο του 2007, με νεκρό τον οπαδό του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλο, προκάλεσε -παρα την απαγόρευση- μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο (28/03) όπου διεξάγεται το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών.
«Οπλισμένοι» οι περίπου 300 οπαδοί των δύο ομάδων, μετακινήθηκαν με κομβόϊ, προς το Αγρίνιο.
Οπαδοί του Ολυμπιακού, αφιχθησαν (28/03-05.30) στην Πλ. Δημοκρατίας, την κεντρική πλατεία της πόλης του Αγρινίου,  φωνάζοντας συνθήματα, ανέγραψαν συνθήματα στους τοίχους κτιρίου που στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟ. Τα άτομα μετέβησαν σε καφετέριες της οδού Ηλίου, και απομακρύνθηκαν συνοδεία Αστυνομικών εκτός πόλης.
Λίγες ώρες αργότερα οπαδοί του Παναθηναϊκού, εντοπίσθηκαν να κινούνται προς το Αγρίνιο, με τους Αστυνομικούς να τους ακινητοποιούν στη Γέφυρα Αχελώου στη διασταύρωση για το Ματσούκι. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις, καθώς σε οχήματα εντοπίστηκαν μαδέρια, ρόπαλα, κοντάρια, κράνη, κουκούλες.
Οι οπαδοί και των δύο ομάδων συνοδεία ΜΑΤ μέσω της εθνικής οδού και της Γέφυρας οδηγήθηκαν εκτός Αιτωλοακαρνανίας. Σε σημεία της πόλης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν “ορφανές” βόμβες μολότοφ..

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport