Άγιος Παντελεήμονας: Συνέλαβαν τις τρείς Ρομά που εισέβαλαν σε διαμέρισμα με διάρρηξη και έκλεβαν τους ενοίκους

Είδε τις Ρομά που είχαν εισβάλλει στο διαμέρισμα που ζει σε πολυκατοικία της οδού Μιχάλη Βόδα, στον Άγιο Παντελεήμονα και έκλεψαν με τη ΔΙΑΣ να προβαίνει σε σύλληψη

Πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών (21/05-13:30) με σήμα Κέντρου από πολίτη, μετέβη σε αναζητήσεις για τρεις Ρομά, ως δράστιδες διάρρηξης και κλοπής από το διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της Μιχαήλ Βόδα, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι δύο Ρομά, πριν δύο ημέρες, αφού παραβίασαν την εξώπορτα στο διαμέρισμα, εισήλθαν στο εσωτερικό και προχώρησαν σε κλοπή.  Αρχικά ακολούθησε τις τρεις Ρομά, ωστόσο έχασε την οπτική επαφή μαζί τους και καλεσε την Άμεση Δράση.

Τα πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών, εντόπισαν στην οδό Αγρινίου στον Άγιο Παντελεήμονα στην εξώθυρα πολυκατοικίας τις τρεις Ρομά. Σε έρευνα στο εσωτερικό της πολυκατοικίας τα πληρώματα της ΔΙΑΣ εντόπισαν τις τρεις Ρομά να προσπαθούν να εισβάλλουν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου και προχώρησαν σε σύλληψη. Στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα κατά την προανακριση προέκυψε ότι οι συγκεκριμένες Ρομά έχουν απασχολήσει για σωρεία διαρρηξεων στο παρελθόν ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταγγελίες πολιτών για διαρρήξεις στο κέντρο Αθηνών. Οι τρείς Ρομλα, συνελήφθησαν για κλοπή κατά συναυτουργια και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.