Άγιος Παντελεήμονας: Καταδίωξη οχήματος με πυρά εκφοβισμού στο κέντρο της Αθήνας

Το σήμα για έλεγχο σε εν κινήσει όχημα από Αστυνομικούς, προκάλεσε την  ακαριαία αντίδραση του οδηγού ύποπτου οχήματος, να αναπτύξει ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Έχουν παρέλθει τέσσερα 24ωρα από το περιστατικό στη συμβολή Μάρνη και Αριστοτέλους, όταν Αλβανός με αφορμή σήμα για έλεγχο, οδηγός κλεμμένου ΙΧΕ εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ, και νέα καταδίωξη με πυρά εκφοβισμού για την ακινητοποίηση υπόπτου σημειώθηκε (11/10) στο κέντρο της Αθήνας.

Πληρώματα της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα (11/10) έκριναν ύποπτο οδηγό μπλε Volkswagen Polo εν κινήση ανάποδα επί της οδού Στρατηγού Καλλάρη καθώς παραβίαζε διαδοχικά σηματοδότες και του έκαναν σήμα για έλεγχο . Ωστόσο ο ύποπτος ανέπτυξε ταχύτητα, και με αντίθετη κίνηση στο ρεύμα κυκλοφορίας επιχείρησε να εμβολίσει το όχημα των Αστυνομικών. Μαρτυρίες των Αστυνομικών της ΟΠΚΕ αναφέρουν ότι τους απείλησε με όπλο Χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό στα πληρώματα, οι Αστυνομικοί ακολούθησαν σε καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας το ύποπτο όχημα και ενήργησαν πυρά εκφοβισμού στα λάστιχα του οχήματός του, ώστε να ανακόψουν την κίνηση του οχήματος, με τον οδηγό να διαφεύγει από την οδό Παπαναστασίου και ανάποδα στην οδό Κόρακα.

Τα στοιχεία του οχήματος έχουν διαβιβαστεί στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και αναζητείται ο οδηγός, ενώ αναζητείται και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή που κινήθηκε το μπλε Volkswagen Polo .