Άγιοι Ανάργυροι: Μεταγωγή του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα– Με εντολή Εισαγγελεα στο »Τζάνειο»

Με την έξοδό του από τη ΜΕΘ του «Αττικόν» μετά την άρνηση των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού να τον παραλάβουν, ο δολοφόνος της Κυριακής Γριβα με εντολή Εισαγγελέα διακομίζεται στο «Τζάνειο» του Πειραιά

Η άρνηση των Σωφρονιστικων του Κορυδαλλού να δέχθηκαν τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα, όπως ανέφεραν έγκειται στο γεγονός οτι δεν πρόκειται για ψυχασθενή, και ζητούν να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο 39χρονος δολοφόνος ττης 28χρονης το πρωί της Κυριακής (07/04) προέβη σε απόπειρα αυτοχειρίας στο θάλαμο της Ε πτέρυγας των Φυλακων Κορυδαλλού, μπήκε σε διασωληνωση και αποσωληνώθηκε το πρωί (09/04) καθώς έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, οι γιατροί εκτίμησαν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα μπορούσε να λάβει εξιτήριο.

Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, υπο το ενδεχόμενο να επιχειρήσει στο Νοσοκομείο της φυλακής νέα απόπειρα αυτοχειρίας και πρόκληση επεισοδίων με άλλους κρατούμενους, αρνήθηκαν να τον παραλάβουν.

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γριβα νοσηλεύεται απομονωμένος με δυο αστυνομικούς σε φρούρηση του.